Slávny islandský kaňon zatvoria, kvôli Bieberovi

NETKY.SK • 4 Apríl 2019, 13:40 • 2 min
Slávny islandský kaňon zatvoria, kvôli Bieberovi

Ak ste sa počas tohoročnej islandskej turistickej sezóny chystali túto výnimočnú krajinu navštíviť, máme zlú správu.

slovakia

left justify in out

Turizmus je za posledné roky na vzostupe, to sa však odzrkadľuje aj na stave jednotlivých prírodných „atrakcií“. Nie tak dávno sme informovali o tom, že thajská pláž Maya z legendárneho filmu s Leonardom DiCapriom sa zatvára práve kvôli neohľaduplnosti jej návštevníkov. Podobný osud teraz čaká aj jedno z najfotografovanejších miest Islandu, kaňon Fjaðrárgljúfur.

 

Do vysokej miery za to môže práve mladý kanadský spevák Justin Bieber. Prečo? Dejiskom jedného z jeho populárnych videoklipov je práve tento kaňon, čo nadchlo nejedného z jeho fanúšikov. Niektorým dal takto nepriamo tip na výlet, keďže toto miesto ukázal v plnej kráse, iní sem chodia len preto, že práve tu sa prechádzal aj ich idol, Justin.

 

 

Nápor ľudí na Fjaðrárgljúfure sa náhle tak zvýšil, že príroda tomuto tempu prestala stíhať, a tak zasiahli úrady. Počas hlavnej turistickej sezóny bude na Islande kaňon pre verejnosť uzavretý. Sprístupnia ho až v júni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

regram @naturegramy

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Hartley (@alexhartley1495),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies