Slávnostne otvorili zrekonštruovaný štadión Louisa Armstronga

NETKY.SK • 23 August 2018, 10:07 • 2 min
Slávnostne otvorili zrekonštruovaný štadión Louisa Armstronga

New York - Päť dní pred štartom záverečného tenisového grandslamového turnaja sezóny US Open (27. augusta - 9. septembra) otvorili zrekonštruovaný štadióna Louisa Armstronga. Z jeho tribún bude môcť sledovať zápasy 14.000 fanúšikov.

slovakia

left justify in out

 

Hosťami prezidentky Americkej tenisovej asociácie (USTA) Katriny Adamsovej na stredajšom slávnostnom ceremoniáli boli štvornásobný víťaz prestížneho turnaja John McEnroe, hudobník Wynton Marsalis a bývalý starosta New Yorku David Dinkins.

"Tento krásny štadión má zaťahovaciu strechu a poskytne aktérom US Open skvelé miesto na ich tenisové predstavenia. Fanúšikovia na ňom zažijú výnimočné športové momenty, ktoré si budú dlho pamätať," citovala Adamsovú oficiálna stránka podujatia.

Vynovený štadión bude aj dejiskom jedného nočného stretnutia. Bude to prvýkrát v histórii US Open, keď sa v noci odohrajú dva zápasy súčasne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies