Slávni potomkovia a ich problémy so zákonmi

NETKY.SK • 2 Júl 2017, 11:25 • 2 min
Slávni potomkovia a ich problémy so zákonmi

BRATISLAVA - Od ratolestí populárnych osobností sa tak nejako čaká, že budú hrdo nosiť meno svojich slávnych rodičov a správať sa príkladne, ako vďaku za bezstarostné detstvo v luxuse. Ale kdeže, takto to vo vysokých kruhoch nefunguje. Ostatne, tu je hneď päť hviezd, ktoré o tom vedia svoje. Kto z VIP urobil chybu vo výchove a pekne sa mu to vypomstilo?

slovakia

left justify in out

George W. Bush

Prezident Spojených štátov riadi celú krajinu, ale vlastné deti neustráži? Keď bol pán Bush ešte v tejto dôležitej funkcii zavalený papierovaním a diplomatickými rozhovormi, jeho maloleté dcéry sa na jednej diskotéke opili pod obraz. Nutné dodať, že by to bol gigantický prúser, aj keby na to mali vek. Takto sa to v novinách rozmazávalo o to viac a Biely dom sa otriasal v základoch. Chudák George, veľmi mu to na popularite vtedy nepridalo...

 

obrazok

 

Demi Moore

Dcéry dlhovlasej krásky a akčného hrdinu Bruca Willisa sa s tým tiež nepárajú. Scoutt Willis si zarobila na prúser, keď sa ako mladistvá opila pivom a oznámila policajtom, ktorí ju nachytali pri čine falošnú identitu. Mladšia Tallulah Willis tiež svoj žiaľ utápala v litroch alkoholu a po jednom zvlášť divokom období ju museli s nechuťou ubytovať v liečebni, kde sa ľudia liečia zo závislostí.

 

obrazok

 

Nicolas Cage

Ani tento sympaťák sa nechválil ukážkovými rodinnými vzťahmi. So svojim nasledovníkom Westonom sa teraz nemajú moc v láske. Je fakt, že si za to Cage junior môže sám, pretože bol niekoľkokrát zatknutý za domáce násilie, výtržnosti a rušenie nočného kľudu. Keď nie je v base a nespytuje svedomie, trávia čas pre zmenu na detoxikačnej klinike. Chlapec má totiž k omamným látkam všetkého druhu veľmi vrelý vzťah a rád je za menší poplatok poskytuje priateľom rovnaký "pôžitok".

 

obrazok

 

Jackie Chan

Majster bojového umenia dokáže v okamihu poslať k zemi bandu útočníkov, ale vo vlastnom dome si poriadok zjednať nevie. Jeho syn Jaycee bol odsúdený k polročnému väzenie potom, čo u neho polícia pri jednej razii našla hromadu marihuany. Respektíve kopec, čo na vlastnú potrebu nešlo uhrať ani omylom. Čerešničkou na tejto kauze je, že Jackie Chan je od roku 2009 vymenovaný protidrogovým veľvyslancom čínskej vlády.

 

obrazok

 

Tom Hanks

S Chesterom Hanksom, synátorom jedného z najlepších platených hercov v dejinách a úspešnej producentky, to ide od desiatich k piatim už pár rokov. Bojuje s drogovou závislosťou a na odvykacích klinikách je ako doma. Pred dvoma rokmi zavinil pod vplyvom vážnu dopravnú nehodu, kvôli ktorej sa na lavici obžalovaných ocitol aj tatko Tom Hanks. Nabúraný vodič ho dal na súd. Dôvod? Vraj nemal nezodpovedného Chestera vôbec púšťať za volant.

 

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies