Neštastie pri pade strechy

NETKY.SK • 15 September 2011, 16:48 • 2 min
Neštastie pri pade strechy

Neštastie pri pade strechy

slovakia

left justify in out

img

Najmenej 17 ľudí sa zranilo pri páde strechy na vozidlá stojace na hlavnom hraničnom prechode San Ysidoro medzi Mexikom a Spojenými štátmi. Informovala o tom dnes tlačová agentúra Reuters.
Najvyužívanejší cestný hraničný prechod na svete, spájajúci mexické mesto Tijuana a kalifornské San Diego, prechádza od februára rekonštrukciou za 600 miliónov dolárov, po ktorej by sa mala viac ako zdvojnásobiť jeho kapacita.
Ako informovala americká colná správa, k incidentu došlo o 10:45 h miestneho času v stredu, keď sa zrútila strecha na vozidlá vo viacerých odbavovacích jazdných pruhoch na mexickej strane smerom do USA. Hraničný prechod je v tomto smere, Mexiko-USA, zatvorený.
Medzi zranenými sú cestujúci i pracovníci na colnici, pričom 11 ľudí ošetrili v nemocnici vrátane tehotnej ženy a štyroch robotníkov, z ktorých jeden je vo vážnom stave.
"Troch ľudí museli vyťahovať zo zavalených vozidiel," uviedol hovorca americkej colnej správy.
Cestujúci musia použiť náhradný hraničný prechod Otay Mesa, východne od San Ysidra.

zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies