Slavia žiadala v dueli proti Slovácku až tri penalty! Arbitrovi však nebol k dispozícii videorozhodca

NETKY.SK • 30 Apríl 2018, 13:48 • 2 min
Slavia žiadala v dueli proti Slovácku až tri penalty! Arbitrovi však nebol k dispozícii videorozhodca

Praha - Futbalisti Slavie Praha žiadali trikrát penaltu počas nedeľňajšieho bezgólového zápasu českej ligy proti Slovácku. Hlavnému arbitrovi duelu však nebol k dispozícii videorozhodca a ani jednu jedenástku tak v prospech domáceho tímu nenariadil.

slovakia

left justify in out

"Prenosový voz, ktorý pravidelne prenajímame do zahraničia, je momentálne na Slovensku. Išlo o naplánovanú akciu, ktorá bola zmluvne dohodnutá tri mesiace dopredu. Projekt videorozhodcu je v testovacom režime a vedeli sme, že technika nebude k dispozícii na každý zápas. Stretnutia 28. kola budú pravdepodobne tiež bez videa," povedal podľa portálu idnes.cz David Solnař, tlačový hovorca spoločnosti O2 TV Sport, ktorá dodáva potrebnú techniku.

 

"Zošívaní" žiadali jedenástku dvakrát v prvom polčase a raz v druhej časti hry. "Ťažko povedať, či by sme vyhrali, keby bola možná pomoc videa. Mohlo by sa stať, že by sme tie penalty nepremenili. Incident zo záveru zápasu bol však vidieť cez celé ihrisko, keď hráč hostí ťahal Tomáša Součeka za dres. Viem, že nie je jednoduché dostať video na každý štadión, no mala by to byť priorita," vyhlásil tréner Slavie Jindřich Trpišovský.

 

Červeno-bieli mali prevahu počas celého duelu, no ani jednu z množstva gólových šancí sa im premeniť nepodarilo. "Naša prevaha sa stupňovala, loptu sme mali často na našich kopačkách. Ku gólu nám vždy kúsok chýbal," uviedol Trpišovský. Slovenský krídelník Miroslav Stoch odohral v drese domácich celých 90 minút.

 

Slavia je štyri zápasy pred koncom ligy na 2. mieste s 9-bodovým mankom na vedúcu Viktoriu Plzeň. V nasledujúcom ligovom zápase to budú práve "Viktoriáni", ktorí sa predstavia v Edene. "Bude to asi najväčší zápas jari, určite príde veľa ľudí. My potrebujeme vyhrávať, aby sme sa udržali na druhom mieste. Plzeň určite nebude chcieť prehrať, zápas bude opatrnejší. Uvidíme, či padne rýchly gól, ktorý otvorí zápas," povedal Trpišovský pre oficiálnu klubovú stránku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona