Slavia robí všetko pre zimný zisk Šventa, asi to nevyjde

NETKY.SK • 14 Január 2016, 14:57 • 2 min
Slavia robí všetko pre zimný zisk Šventa, asi to nevyjde

PRAHA - Český prvoligový klub Slavia Praha sa stále snaží o angažovanie svojho bývalého futbalistu Dušana Šventa už v zimnom prestupovom období.

slovakia

left justify in out

Zisk 30-ročného slovenského univerzála ľavej strany poľa z nemeckého 1. FC Kolín nad Rýnom je v Edene prioritou. "Športový riaditeľ Josef Jinoch robí nemožné, ale keď ho zamestnávateľ nepustí, nič s tým nespravíme. Jeho vynikajúci výkon a gól v prípravnom stretnutí s Frankfurtom nám nepomohol," uviedol na svojom twitterovom účte zástupca čínskeho majiteľa "zošívaných" Jaroslav Tvrdík.

 

Ružomberský rodák Švento má v Kolíne nad Rýnom, kde pôsobí od leta 2014, zmluvu do konca tejto sezóny. Potom mu už v návrate nebude brániť nič. "Chce sa vrátiť do Slavie. Od leta sme dohodnutí, záleží na jeho klube," dodal na isport.blesk.cz Tvrdík. Švento v Slavii Praha bol v rokoch 2005 až 2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies