Slavia Praha ukončila gólové suchoty a vymenila trénera

NETKY.SK • 3 Október 2011, 18:18 • 2 min
Slavia Praha ukončila gólové suchoty a vymenila trénera

Slavia Praha ukončila gólové suchoty a vymenila trénera

slovakia

left justify in out

img

Slavia Praha zdolala v nedeľnom stretnutí 9. kola najvyššej českej futbalovej ligy Olomouc tesne 1:0. Gólové suchoty tímu z hlavného mesta krajiny ukončil po dlhých 388 minútach bieloruský obranca Vitalij Trubila. V bránke Slavie odchytal celé stretnutie slovenský gólman Kamil Čontofalský.
Stretnutie bolo zároveň posledným pre domáceho trénera Michala Petrouša. Na pozápasovej tlačovej konferencii oznámil generálny riaditeľ Miroslav Platil jeho výmenu za Františka Straku. "Oficiálne mi do tejto chvíle nikto nič nepovedal," cituje internetový portál idnes.cz slová už bývalého kouča "zošívaných". "S negatívnymi reakciami počítam, tie sú všade," povedal Straka, ktorý viedol rivalskú Spartu.
V stretnutí Teplíc s Mladou Boleslavou (1:3) zaznamenali po góle obranca Matej Siva a stredopoliar Lukáš Opiela. Už v 12. minúte otvoril skóre zápasu hosťujúci Opiela, no o desať minút pre zranenie nedobrovoľne opustil hraciu plochu. Ešte v prvom dejstve stihol vyrovnať Siva, ktorý najprv hlavičkoval do brvna, aby potom odrazenú loptu poslal za chrbát brankára.
Majstrovská Plzeň v nedeľu iba remizovala na domácom ihrisku s posledným Baníkom Ostrava 1:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies