Slavia Praha spláca dlhy, dočkal sa aj Milan Ivana

NETKY.SK • 18 September 2015, 11:00 • 2 min
Slavia Praha spláca dlhy, dočkal sa aj Milan Ivana

PRAHA - Český futbalový klub Slavia Praha začal po vstupe väčšinového akcionára, čínskej energetickej spoločnosti CEFC, vyrovnávať svoje záväzky z minulosti.

slovakia

left justify in out

Podľa servera sport.aktuality.cz rozoslala Slavia v posledných dňoch na účty veriteľov približne 40 miliónov českých korún. Slovenský krídelník Milan Ivana, ktorý si "zošívaný" dres obliekal v rokoch 2007 - 2009, dodatočne zinkasoval sumu 92 200 korún.


"Zošívaní" si od zmeny v akcionárskych štruktúrach sľubujú rýchlu ekonomickú stabilizáciu a následný dlhodobý rozvoj tímu. Množstvo prihlásených pohľadávok voči Slavii, ktorá čelí insolvenčnému konaniu, však naďalej zostáva sporných.


Slaviu v ostatných rokoch sužovali finančné problémy, čo sa odrazilo aj na výsledkoch mužstva. V ročníku 2014/2015 skončila až na 11. priečke v českej najvyššej súťaži. Posledný majstrovský titul na Vršoviciach oslavovali v ročníku 2008/2009.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies