Slavia potrebuje náhradu za Kisela i posilu na hrot k Juharovi

NETKY.SK • 10 December 2013, 15:31 • 2 min
Slavia potrebuje náhradu za Kisela i posilu na hrot k Juharovi

PRAHA - Futbalisti SK Slavia Praha majú za sebou nevydarenú jesennú časť Gambrinus ligy 2013/2014. Vďaka víťazstvu v poslednom zápase pred zimnou prestávkou nad Slovanom Liberec (2:1) sa odpútali z poslednej priečky a momentálne figurujú na 11. mieste tabuľky najvyššej českej súťaže, ale od spokojnosti majú ďaleko.

slovakia

left justify in out

Tréner "zošívaných" Miroslav Koubek sa v rozhovore pre www.slavia.cz vyjadril aj k prípadnému posilneniu mužstva, pričom v odpovedi neobišiel ani Slovákov.

"Slavia potrebuje posilniť tím v ofenzíve hotovým hráčom. Mal by to byť centrálny hrot, ktorý v dnešných systémoch hrá hore, má rýchlostné, technické i gólové parametre. Dnes tam hrá Martin Juhar, trochu som odsunul Dávida Škutku, pretože mojou víziou je mať na tomto poste rýchlostné typy na krídelných i hrotových pozíciách. Tam má Dávid trochu hendikep. K Juharovi potrebujeme tento post posilniť. Musíme si uvedomiť, že Karol Kisel bol ten, kto to podporoval z pozície vysunutého stredopoliara, takže potrebujeme vhodný typ aj za neho. Konkurenciu musíme zvýšiť aj na krajoch obrany z hľadiska typológie hráčov, ktorí sú schopní podporiť útočnú fázu lepšie, ako sa nám darí teraz," uviedol Koubek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies