Slavia má vraj záujem o Šventov návrat, snom údajne aj Bero

NETKY.SK • 16 December 2015, 11:58 • 2 min
Slavia má vraj záujem o Šventov návrat, snom údajne aj Bero

PRAHA - Na zozname vytúžených posíl futbalovej Slavie Praha v zimnom prestupovom období figurujú podľa serveru eFotbal.cz viaceré - aj slovenské - mená.

slovakia

left justify in out

"Dušan Švento už v klube pôsobil a podpísal sa pod dva tituly pod vedením Karla Jarolíma. V bundesligovom Kolíne momentálne nedostáva veľa príležitostí a i z dôvodu prípadnej nominácie na ME 2016 by mohol byť naklonený pražskému 'vyslobodeniu'," píše spomenutý web. Záujem majú "zošívaní" údajne aj o trenčiansku kométu Matúša Bera, v jeho prípade je však presun do Prahy len veľmi málo pravdepodobný. "Je žiadaný a usiluje sa ho získať napríklad aj škótsky gigant Celtic Glasgow," pripomína eFotbal.cz. Slavia je po 16. kolách najvyššej českej súťaže 2015/2016 na 5. mieste tabuľky s 26 bodmi, Liberec a Mladá Boleslav nad ňou majú na konte zhodne iba o tri viac. Vedie Plzeň (38) pred Spartou Praha (35).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies