Slavia dosiahla v českej lige hranicu 1000 gólov a je na čele

NETKY.SK • 11 August 2014, 10:57 • 2 min
Slavia dosiahla v českej lige hranicu 1000 gólov a je na čele

PRAHA - Futbalisti SK Slavia Praha sa po víkendovom 3. kole najvyššej českej situácie ocitli v situácii, v akej už dávno neboli.

slovakia

left justify in out

Domácim víťazstvom 4:1 nad Slovanom Liberec sa vyšvihli na čelo tabuľky pred mestského rivala Spartu. Po trápení a boji o záchranu v uplynulej sezóne majú plný počet bodov a pozitívne skóre 9:3. Slavia je nielen lídrom Synot ligy, ale jej útočník Milan Škoda, ktorý donedávna zaskakoval aj v obrane, vedie so 4 gólmi v troch dueloch poradie najlepších strelcov súťaže. Hráči Slavie dosiahli v dueli proti Libercu aj jedno jubileum - svoj 1000. gól v ére samostatnosti českej ligy. "Som rád, že sme produktívni a hráči už na začiatku vedia, že naša práca má zmysel," uviedol po víťaznom stretnutí tréner Miroslav Beránek.

 

Premena "zošívaných" nachádza postupne odozvu aj u divákov. V nedeľu si napriek televíznemu prenosu našlo do hľadiska v Edene cestu 8248 divákov. Kormidelník však túži zaplniť dvadsaťtisícový kotol domáceho štadióna. "Verím, že to nebude dlho trvať a Eden vypredáme. Z toho, ako severná tribúna strháva ostatných fanúšikov k povzbudzovaniu, ide mráz po chrbte," dodal pre klubový web Beránek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies