Sláva Kate Perry upadá, zrušili jej aj reklamu

NETKY.SK • 17 Apríl 2013, 20:19 • 2 min
Sláva Kate Perry upadá, zrušili jej aj reklamu

LONDÝN - Americká speváčka Katy Perry čelí žalobe spoločnosti Jemella Group, s ktorou spolupracovala na propagácii vlasovej kozmetiky, spotrebičov a doplnkov značky ghd.

slovakia

left justify in out

V žalobe sa uvádza, že v roku 2011 Perry s firmou podpísala dvojročnú zmluvu na 4,5 milióna dolárov. Jej agent však žiada ďalšie dva milióny dolárov (v prepočte približne 1,5 milióna eur). Podľa neho totiž uzavreli ústnu dohodu o tom, že spoločnosť zmluvu po vypršaní predĺži a zaplatí jej spomínanú sumu. Jemella Group tvrdí, že sa na ničom ústne nedohodli a speváčkinu zmluvu neobnovili, pretože prieskum trhu ukázal, že v Európe už nie je taká populárna ako kedysi.

Spoločnosť Jemella Group sa obrátila na súd v reakcii na vyhrážky speváčkinho agenta. Žiada v nej, aby hviezde zabránil podať žalobu. "Pokus zahanbiť ju urážlivými vyhláseniami vo verejne dostupnom dokumente je odsúdeniahodný," uviedol speváčkin hovorca, podľa ktorého Perry tiež nebude váhať so žalobou, ak jej nezaplatia žiadanú sumu. Samotná hviezda tvrdí, že skutočným dôvodom, prečo ju už nechcú v kampani, je zmena majiteľa firmy.

Rodáčku z Kalifornie preslávila v roku 2008 pieseň I Kissed a Girl z úspešného albumu One of the Boys (2008). Po ňom nasledovala štúdiová nahrávka Teenage Dream (2010), z ktorej pochádzajú hity ako California Gurls (feat. Snoop Dogg), Firework, Teenage Dream, E.T. (feat. Kanye West), Last Friday Night (T.G.I.F.) či Part of Me. Perry sa venuje aj herectvu. Prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) i Šmolinke v snímke Šmolkovia (2011). Exmanželka komika Russella Branda tiež hosťovala v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2011) a predstavila sa v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. Vlani v septembri ju prestížny americký hudobný magazín Billboard vyhlásil za ženu roka 2012.

Informácie zverejnila webstránka www.tmz.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies