Slafkovský nedohral duel na ľade Rangers, čakajú ho vyšetrenia

NETKY.SK • 16 Január 2023, 11:15 • 2 min
Slafkovský nedohral duel na ľade Rangers, čakajú ho vyšetrenia

Montreal - Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský absolvuje po pondelňajšom zápase na ľade New Yorku Rangers (2:1) lekárske vyšetrenia.

slovakia

left justify in out

V 52. minúte odišiel z ľadu s bolestivou grimasou a ťažko dostupoval na ľavú nohu. Podľa zámorských médií utrpel zatiaľ bližšie nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela. Slafkovský nastúpil na krídle štvrtej formácie s Christianom Dvorakom a Michaelom Pezzettom. Na ľade odohral 9:04 min a okrem mínusového bodu si pripísal aj dve trestné minúty, dve strely na bránku, dve zblokované strely a jednu stratu puku. Na kanadský bod čaká už mesiac, zatiaľ naposledy bodoval asistenciou 14. decembra proti Ottawe. Slafkovský mal v prvej tretine na dosah svoj piaty gól v sezóne, ale v prečíslení dvoch proti jednému mu brankár Igor Šesťorkin zmaril príležitosť efektným zákrokom. V druhej časti si najskôr odsedel menší trest za držanie a po návrate na ľad opäť fauloval. Počas signalizovaného trestu strelil Artemij Panarin vyrovnávajúci gól na 1:1. Canadiens nastúpia na ďalší duel v noci na utorok doma proti Winnipegu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies