Sládkovičovský INOVATECH pozýva na divadelné predstavenie Zlatá baňa

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 14:45 • 2 min
Sládkovičovský INOVATECH pozýva na divadelné predstavenie Zlatá baňa

SLÁDKOVIČOVO – V pondelok 2. mája 2016 sa v Technologickom inkubátore Inovatech v Sládkovičove uskutoční divadelné predstavenie Zlatá baňa od uznávaného rakúskeho dramatika Reného Freunda.

slovakia

left justify in out

Dej komédia je z prostredia "okrášľovacej" kliniky a divákovi vtipnou formou dovolí nazrieť do života lekárov a ich rodín. Divadelné predstavenie zaujímavou formou kladie aktuálne otázky, ako napr. čo všetko sú ľudia ochotni podstúpiť za peniaze?

 

V dnešnej dobe sú rôzne možnosti ako si dobre a rýchlo zarobiť. Ale čo keby váš najlepší priateľ alebo priateľka prišla s bizarnou ponukou, ktorá vyráža dych, ale zároveň sa ťažko odmieta?

 

V hlavných úlohách sa predstavia známe herecké mená ako Andrea Profantová, Marek Majeský, Andrea Karnasová a Marián Labuda ml.

 

Predstavenie sa začína o 19. hodine a vstupenky je možné zakúpiť v predpredaji aj pred samotným predstavením priamo na mieste za 10 eur v Technologickom inkubátore Inovatech v Sládkovičove. Vstupenky je možné rezervovať aj na tel.č. 0911 145 189.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies