SLÁDKOVIČOVO: Unikajúci vodič jazdil na neprihlásenom motocykli a bez oprávnenia

NETKY.SK • 11 September 2012, 06:54 • 2 min
SLÁDKOVIČOVO: Unikajúci vodič jazdil na neprihlásenom motocykli a bez oprávnenia

SLÁDKOVIČOVO Unikajúci vodič jazdil na neprihlásenom motocykli a bez oprávnenia - Krimi Policajná hliadka z Obvodného oddelenia v Sládkovičove dnes okolo 10. 30 h spozorovala motocykel značky Honda bez evidenčného čísla, na ktorom sa viezli dvaja muži.

slovakia

left justify in out

img

Policajná hliadka z Obvodného oddelenia v Sládkovičove včera okolo 10.30 h spozorovala motocykel značky Honda bez evidenčného čísla, na ktorom sa viezli dvaja muži. Hliadka sa rozhodla motocykel zastaviť. Vodič však na výzvy dávané svetelným a zvukovým znamením nereagoval a začal unikať v smere na Sereď, TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michal Hanus.
      "Policajti si prostredníctvom operačného strediska v Galante vyžiadali asistenciu hliadky zo Serede. Krátko pred 11.00 h príslušníci Obvodného oddelenia v Seredi na svetelnej križovatke zablokovali motocykel a použitím donucovacích prostriedkov posádku zadržali," uviedol Hanus. Následným preverovaním policajti zistili, že motocykel nebol prihlásený v evidencii a že vodič motocykla nie je držiteľom vodičského oprávnenia.
      V súčasnosti sa 23-ročný vodič z Jelky a jeho 19-ročný spolujazdec nachádzajú na obvodnom oddelení v Seredi, kde s nimi prebiehajú procesné úkony. "Za tento skutok hrozí vodičovi trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá a peňažná pokuta," konštatoval hovorca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona