Sládek z Myjavy na hosťovanie do Oostende

NETKY.SK • 25 Október 2013, 13:32 • 2 min
Sládek z Myjavy na hosťovanie do Oostende

MYJAVA - Slovenský futbalista Peter Sládek odchádza s definitívnou platnosťou zo Spartaka Myjava. Novým pôsobiskom 24-ročného útočníka (nar. 7. júla 1989) bude nováčik najvyššej belgickej súťaže K. V. Oostende.

slovakia

left justify in out

"Peter bude zatiaľ na hosťovaní, platnom do 30. júna 2014. Je tam zakotvená aj opcia na prestup. Pre hráča je účinkovanie v Belgicku určite výzva," informoval v piatok popoludní agentúru SITA generálny manažér v súčasnosti druhého tímu corgoňligovej tabuľky z Myjavy Peter Halabrín.

Ako je známe, už začiatkom septembra bol Sládek blízko k odchodu do Oostende. "Transfer vtedy zlyhal pre nedotiahnutie administratívnych záležitostí. My sme dodali všetky potrebné dokumenty. Problém nastal v systéme, v ktorom sa nestihlo všetko zrealizovať. Špeciálna komisia FIFA sa teraz zaoberala aj prípadom Petra a uvoľnila tento transfer," dodal Peter Halabrín.

V uplynulej sezóne najvyššej slovenskej súťaže nastrieľal Sládek 10 gólov, v tomto corgoňligovom ročníku má na konte dva presné zásahy. Od posledného augustového dňa a účasti v dueli 8. kola proti MFK Košice však už v myjavskom drese "nútene" pauzoval, kým sa prípad nevyriešil. Futbalová kariéra Petra Sládeka bude pokračovať v Belgicku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies