Sládek bol blízko prestupu do Oostende, zlyhala administratíva

NETKY.SK • 4 September 2013, 10:35 • 2 min
Sládek bol blízko prestupu do Oostende, zlyhala administratíva

OOSTENDE - Slovenský futbalový stredopoliar Peter Sládek bol v pondelok blízko k prestupu z corgoňligovej Myjavy do tímu nováčika najvyššej belgickej súťaže 2013/2014 K.V. Oostende. Transfer zlyhal pre nedotiahnutie administratívnych záležitostí.

slovakia

left justify in out

"Ponuka prišla počas posledného dňa belgického transferového okna, ktoré sa zavrelo o polnoci z pondelka na utorok. Prvé lietadlo sme chytili o pol šiestej, v Bruseli sme boli asi o ôsmej. Ihneď sme sa stretli so zástupcami Oostende. Myjavčania dodali všetky potrebné dokumenty. Problém ale nastal v systéme, v ktorom sa nestihlo všetko zrealizovať. Do polnoci nebol potvrdený prestup, čo v praxi znamenalo, že sa nedotiahli potrebné formality. Pokúšali sme sa to vyriešiť ešte v utorok ráno. Hľadali sme možné alternatívy, ale pravidlá sú jasné," povedal pre portál profutbal.sk Sládekov manažér Michal Holeščák z agentúry HMP-Sport Management. 

Hovorilo sa, že 24-ročný myjavský rodák mal ísť do Belgicka na ročné hosťovanie s následnou opciou. "Zaspával som s tým, že transfer je zrealizovaný a všetko je dotiahnuté do konca. Ráno som sa však dozvedel, že je to inak. Priznám sa, že ma to trochu zaskočilo. Život ide ďalej. Teším sa na návrat do Myjavy a na chalanov," vyjadril sa Sládek. 

Oostende má aj naďalej záujem o kreatívneho stredopoliara a údajne sa ho pokúsi získať počas najbližšieho prestupového obdobia. "Druhý pokus by teda mal prísť v januári. Všetko je to ale otázka budúcnosti. Dnes vieme len to, že majú záujem. Oostende má nového majiteľa, ktorý v lete priviedol štyri posily, Peter mal byť piaty," dodal Holeščák. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies