Skvelý výkon Lajoša Kleina! Slovenský bojovník zvíťazil v ďalšom zápase v UFC

NETKY.SK • 6 Marec 2022, 11:13 • 2 min
Skvelý výkon Lajoša Kleina! Slovenský bojovník zvíťazil v ďalšom zápase v UFC

NEVADA – MMA zápasník Lajoš Klein v noci doslova ušiel hrobárovi z lopaty a je pravdepodobné, že si v prestížnej UFC vybojoval novú zmluvu. Slovák sa totiž po dvoch prehrách v rade sa tešil z víťazstva, keď si na body poradil s Američanom Devontem Smithom.

slovakia

left justify in out

Klein súhlasil so zápasom na poslednú chvíľu a za zmienku stojí aj to, že duel bol naplánovaný na ľahkú váhu, teda o divíziu vyššie, než je u Kleina zvykom. Prehra by znamenala jeho definitívny koniec v UFC, a tak mal rodák z Nových Zámkov pred sebou obrovskú výzvu.

 

 

Klein ale predviedol vynikajúci výkon a súpera dokázal niekoľkokrát tvrdo trafiť. O jeho úspechu zrejme rozhodla aj rozumne zvolená stratégia, pretože sa nesnažil za každú cenu súpera ukončiť. Smith v minulosti viackrát ukázal, že je nebezpečný v každej situácii a dokáže nepríjemne kontrovať. Rozhodcovia ale po poslednom kole pripísali víťazstvo zástupcovi trnavského Spartakus Fight Gym v pomere 2:1 (29-28, 30-27, 28-29).

 

 

„Priatelia, máme to doma! Konečne. Mám extrémnu radosť. Všetkým vám ďakujem za podporu. Pred zápasom i po zápase som ju cítil. Bolo to extrémne a veľmi si to vážim. Možno už spíte, ale ráno sa to k vám dostane. Som veľmi rád, že to vyšlo. Som späť na vítaznej vlne. Presne toto som zase potreboval zažiť. Ideme ďalej. Ešte raz ďakujem, vážim si to. Posielam pozdravy na Slovensko a konečne vezieme domov výhru,“ prihovoril sa Klein fanúšikom na sociálnej sieti.

 

 

Dvadsaťsedemročný bojovník poskytol nášmu portálu exkluzívny rozhovor v novembri minulého roka a už vtedy hovoril o snahe vybojovať si v UFC novú zmluvu. „Po prvom zápase to bolo niečo neskutočné, lenže potom prišiel druhý, ktorý mi nevyšiel a následne tretí, takže som na seba extrémne nahnevaný. V ďalšom zápase budem musieť ukázať, prečo som tam a že na to mám. Musím to dokázať hlavne sám sebe, ale aj vedeniu UFC, pretože tam chcú len kvalitných zápasníkov. Verím, že na to mám.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies