Skvelé správy pre nášho reprezentačného brankára Hudáčka

NETKY.SK • 17 Apríl 2019, 15:45 • 2 min
Skvelé správy pre nášho reprezentačného brankára Hudáčka

MOSKVA - Je to definitívne. Slovenský reprezentačný gólman Július Hudáček bude aj ďalšie dve sezóny pôsobiť v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Rodák zo Spišskej Novej sa so Spartakom Moskva dohodol na predĺžení kontraktu, pod názvom príspevku "Július s nami" to potvrdil oficiálny web moskovského klubu.

slovakia

left justify in out

"Gudachek"  bol v uplynulom ročníku jasnou jednotkou "červeno-bielych", keď v základnej časti odchytal 45 duelov s úspešnosťou zákrokov 91,6 percenta.

 

 

Vo vyraďovacej fáze svoju výkonnosť ešte vystupňoval a v šiestich dueloch proti SKA Petrohrad kryl až 93,4 percenta striel. Pred príchodom do Moskvy pôsobil Hudáček v KHL aj v Severstali Čerepovec a Sibire Novosibirsk. Skúsenosti má aj s účinkovaním vo švédskej, českej a slovenskej najvyššej súťaži.

 

Slovákom by v príprave pomohlo najmä víťazstvo, bez gólov to však nepôjde


Tridsaťročný Hudáček momentálne zarezáva v národnom tíme Slovenska, ktorý sa pripravuje na májové majstrovstvá sveta v Bratislave a Košiciach. V minulosti sa predstavil už na šiestich svetových šampionátoch a v roku 2012 získal s národným tímom striebornú medailu.

 


 

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies