Skvelá správa pre slovenských fanúšikov MMA: Attila Végh sa predstaví v súboji proti Danielovi Toledovi

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 13:05 • 2 min
Skvelá správa pre slovenských fanúšikov MMA: Attila Végh sa predstaví v súboji proti Danielovi Toledovi

BRATISLAVA - Attila Végh sa predstaví v prestížnej organizácií ACB! V Bratislave absolvuje jeden z našich najúspešnejších zápasníkov v histórii slovenskej MMA zápas proti Danielovi Toledovi. Súboj je na programe 7. apríla na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

slovakia

left justify in out

Attila Végh je bývalý šampión organizácie Bellator FC vo váhe do 205 libier. Végh má za sebou dva víťazné zápasy, obidva v organizácií Oktagon. V poslednom zápase ktorý bol v októbri minulého roka, zápasil tiež na domácej pôde v bratislavskej HANT aréne. Vtedy zdolal zápasníka, ktorý mal na svojom konte viac ako 300 zápasov v prvom kole na škrtenie.

 

Végh sa teraz predstaví v prestížnej ruskej organizácií Absolute Championship Berkut. Ide o pomerne mladú, ale veľmi kvalitnú organizáciu, ktorá okrem MMA pod sebou zastrešuje aj kickbox a brazílske jiu jitsu. V Bratislave sa organizácia predstaví galavečerom ACB 84, 7. apríla v zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Popri Véghovi sa predstavia aj ďalší nádejný slovenský zápasníci a to Ľudovít Klein a Roland Čambal.

 

Ťahákom turnaja je práve zápas Attilu Végha proti Danielovi Toledovi. Toledo je španielsky zápasník so skóre 6 výhier a 5 prehier. V poslednom dueli prehral proti Thiagovi Silvovi ktorý má na svojom konte viac ako 10 zápasov v najprestížnejšej organizácií vo svete v UFC. Toledo zo 6 vyhratých zápasov 5 ukončil predčasne tak sa určite bude snažiť o podobný kúsok aj v tomto zápase, ale v ceste mu bude stáť dobre rozbehnutý Végh, ktorý si bude chcieť na svoje konto pripísať 3. výhru v rade.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies