Skvelá správa! Na zozname krajín, kde sa tento rok spúšťa Disney+, je aj Slovensko

NETKY.SK • 2 Február 2022, 13:25 • 2 min
Skvelá správa! Na zozname krajín, kde sa tento rok spúšťa Disney+, je aj Slovensko

Teraz je už viac ako pravdepodobné, že tento rok k nám prídu ďalšie streamovacie služby. Nedávno oznámili, že nás po dlhom odkladaní čaká HBO MAX. Ten by mali spustiť približne o mesiac, v šťastnom dátume 22. 02. 2022. Teraz je však potvrdené, že na Slovensko prichádza aj Disney+.

slovakia

left justify in out

Disney vydalo tlačovú správu, v ktorej oznámilo, že svoju steramovaciu službu spustí v 42 krajinách a 11 teritóriách. Uvádzajú sa aj krajiny ako Južná Afrika, Turecko a Spojené arabské emiráty. Práve o krajinách blízkeho východu sa hovorilo, že boli hlavným dôvodom, prečo bola služba omeškaná z jesene 2021 na rok 2022. 

 

img

 

V zozname však nechýbali ani balkánske krajiny a krajiny východnej Európy. Medzi nimi Maďarsko, Poľsko, Česká Republika a, samozrejme, práve Slovensko. Presný dátum ešte neuvádzajú, avšak avizujú, že stream príde do daných krajín v „lete 2022“. 

Disney+ ponúkne obľúbené príbehy, ktoré pozná celý svet, ale aj exkluzívny originálny obsah a tisíce relácií a epizód z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalší pestrý obsah z produkcie značky Star. Pod ňu partia vlastníctva spoločností 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX či Searchlight Pictures. 

 

img

 

Vďaka 20th Century Fox  si budeme pozrieť napríklad aj známych Simpsonovcov tak, ako ich poznáte. Tí by mali byť podľa skorších informácií dostupní aj v českom jazyku. Služba totiž v posledných týždňoch či mesiacoch chystala lokalizovaný obsah, či už formou dabingu alebo titulkov v slovenskom a českom jazyku. 

 

Služba teda už po lete aj v našej krajine poskytne aktuálne sledovanie celovečerných filmov, seriálov či dokumentov. K svojim obľúbeným hrdinom od Marvelu či zo sveta Hviezdnych vojen sa tak budeme môcť pripojiť spolu so zvyškom sveta. A s aktuálnym rozširovaním franšíz z dielne Disney je to skvelá správa!

 

Presný dátum ani cenovka za službu ešte zverejnili.  Na ďalšie informácie teda trpezlivo čakáme a prinesieme po ich zverejnení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona