Škvaridlo s Juraškom trénujú vo Zvolene zatiaľ bez zmlúv

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 10:25 • 2 min
Škvaridlo s Juraškom trénujú vo Zvolene zatiaľ bez zmlúv

ZVOLEN - Hokejisti HKM Zvolen sa pod taktovkou trénera Josefa Tureka zahryzli do tretieho týždňa letnej prípravy. Počet hráčov, ktorí pod Pustým hradom naberajú kondíciu pred štartom novej extraligovej sezóny, sa opäť rozšíril. Do kabíny pribudli obrancovia Erik Nitriansky, naposledy hráč Liptovského Mikuláša, a Čech Marek Hataš, ktorý odohral štyri predchádzajúce sezóny v drese Detvy.

slovakia

left justify in out

K mužstvu HKM sa so súhlasom trénera a generálneho manažéra pripojil aj útočník Tomáš Škvaridlo. "Zatiaľ som bez zmluvy, ale s chalanmi budem trénovať štyrikrát do týždňa. Stredy vynechám, vtedy mám naplánovanú individuálnu prípravu," uviedol pre klubovú webstránku majster Slovenska z roku 2013. Bez zmluvy s mužstvom trénuje aj obranca Michal Juraško. Od 1. júna sa k tímu pripojí zadák Emil Bagin.

 

Iba pár hodín pobudol vo Zvolene Ondřej Starý. Obranca zo Šumperka sa hneď na prvom tréningu v úvode letnej prípravy zranil a momentálne je doma po operácii nohy.

 

Káder Zvolena v príprave: Baroš, Petrík, Húska, Pokovič, V. Fekiač, F. Fekiač, Žilka, Kentoš, Jakubík, Parobok, Balko, Marcinek, Rožník, Habšuda, Mendel, Ivan, Nitriansky, Hataš



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona