Škvaridlo pokračuje vo Zvolene: Skladá sa tu dobrý tím

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 10:26 • 2 min
Škvaridlo pokračuje vo Zvolene: Skladá sa tu dobrý tím

ZVOLEN - Hokejový útočník Tomáš Škvaridlo bude aj v ďalšej sezóne obliekať dres slovenského extraligového klubu HKM Zvolen. Tridsaťtriročný krídelník v utorok predĺžil zmluvu s tímom spod Pustého hradu o ďalší rok.

slovakia

left justify in out

Škvaridlo tak odohrá vo Zvolene už štvrtý extraligový ročník v rade. "Súhlasím s názorom, že sa tu znova skladá dobrý tím. To sa však hovorilo aj pred rokom a vieme ako to dopadlo," povedal skúsený hokejista po podpise kontraktu. "Ako sezóna dopadne, je teraz vo hviezdach. V príprave sme však urobili maximum pre to, aby všetci, ktorí zvolenskému hokeju fandia, boli spokojní. Dôležité bude, aby všetko do seba zapadlo."

 

Škvaridlo odohral v uplynulej sezóne v drese HKM 52 zápasov a s 20-timi bodmi (9+11) bol šiestym najproduktívnejším hráčom svojho tímu. Rodený Zvolenčan mal vo zvažovaní o svojom pôsobisku v sezóne 2014/2015 jasno od začiatku: "Mohol som ísť aj za hranice, no prvoradým bol pre mňa Zvolen. Jednoducho som tu chcel zostať. Som rád, že sme sa napokon dohodli," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies