Skutočný Superman: Holými rukami ohol dvere horiaceho auta a zachránil vodiča!

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 16:56 • 2 min
Skutočný Superman: Holými rukami ohol dvere horiaceho auta a zachránil vodiča!

MINNESOTA – Superman existuje?! Muž dokázal holými rukami ohnúť dvere horiaceho auta, aby zachránil vodiča, ktorý v ňom uviazol.

slovakia

left justify in out

Bob Renning (52) pribehol k horiacemu autu na diaľnici neďaleko mesta Minnesota. Keď zistil, že dvere auta sú zamknuté, zohol rám dverí auta do takého uhla, že rozbil sklo a následne vytiahol Michaela Johannesa cez okno.

 

img

 

Policajti neverili vlastným očiam. „Spravil unikátny čin, ohnúť dvere zamknutého auta na polovicu, aby vytiahol vodiča, to chce nadľudskú silu,“ povedal policajný dôstojník Zachary Hill, ktorý bol na mieste činu ako prvý. „Myslím si, že tie dvere by som neohol ani páčidlom,“ dodal Hill.

 

img

 

Hrdina pán Renning prezradil, že netuší ako to spravil, pretože nie je žiaden športovec. „Mám nadváhu a som seržantom leteckých síl,“ povedal skoromne Renning.

 

img

 

Vodič auta, ktorého Renning zachránil Michael Johannes, najskôr ani netušil, že sa ho niekto pokúša zachrániť. „Zadržal som dych, aby mi dym nešiel do pľúc. O tridsať sekúnd by bolo po mne,“ povedal Johannes.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies