VIDEO Skutočná pravda o skazenom svete alebo len ďalší dokument z mnohých?

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 14:00 • 2 min
VIDEO Skutočná pravda o skazenom svete alebo len ďalší dokument z mnohých?

BRATISLAVA – Istý Spencer Cathcart nahral na YouTube krátky dokumentárny film o ľudstve a jeho dopade na svet.

slovakia

left justify in out

Podobných dokumentov je na internete mnoho, tak v čom sa líši toto video od ostatných? V online svete sa šíri rýchlosťou svetla a možno tomu dopomáhajú aj senzačné titulky o tom, že veľké spoločnosti blokujú toto video a dokonca aj Facebook. Pravda je však taká, ako sám autor vysvetľuje na svojom YouTube profile, že z neznámych dôvodov jedine Facebook zablokoval skrátený link na toto video. Priamy youtube link sa však bez problémov zdieľa na všetkých sociálnych sieťach.

 

O čom je vlastne to video? Spencer vytvoril krátky dokument s názvom "The Lie We Live" (Klamstvo, v ktorom žijeme), ktoré hovorí o našej slobode, vzdelávacom systéme, veľkých korporáciách, peniazoch a mnohom ďalšom. Video má len 8,5 minúty, ale možno vám pripomenie skutočnosť, v akom uponáhľanom svete žijeme.

 

Možno by nám nezaškodilo z času na čas zastaviť a porozmýšľať o tom, kam chceme v živote smerovať a hlavne nezabúdajme svoj živoť žiť naplno.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona