Škutka sa vrátil z hosťovania v Košiciach do Slavie Praha

NETKY.SK • 30 Január 2015, 11:58 • 2 min
Škutka sa vrátil z hosťovania v Košiciach do Slavie Praha

KOŠICE - Futbalový útočník Dávid Škutka končí svoje pôsobenie v MFK Košice a vracia sa do Slavie Praha, ktorej je kmeňovým hráčom. Dvadsaťšesťročný rodák zo Sniny v piatok ráno necestoval s hráčmi MFK ani na sústredenie do tureckého Beleku.

slovakia

left justify in out

"Po obojstrannej dohode sa mu končí hosťovanie zo Slavie Praha. Vracia sa do materského klubu, kde sa rozhodne o jeho najbližších krokoch," vysvetlil na klubovom webe športový riaditeľ MFK Ján Lesniak. V 24-člennom kádri na sústredenie do Turecka nahradil Škutku francúzsky futbalista Lamine Ndiaye. 

 

Škutka bol v Košiciach na hosťovaní zo Slavie od júla 2014. Do tímu zošívaných odišiel práve z metropoly východu v roku 2013. Slavia ho v minulosti nechala hosťovať aj v Baníku Ostrava. Za MFK nastúpil bývalý mládežnícky reprezentant SR v pätnástich stretnutiach a dal tri góly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies