Skúsený hokejový útočník Miroslav Lažo v Žiline skončil

NETKY.SK • 20 November 2012, 07:57 • 2 min
Skúsený hokejový útočník Miroslav Lažo v Žiline skončil

Skúsený hokejový útočník Miroslav Lažo v Žiline skončil - Hokej Po dvadsiatom kole sa Žilinčania s Lažom dohodli na rozviazaní profesionálnej zmluvy. V kádri hokejistov MsHK Žilina došlo k pohybu smerom von.

slovakia

left justify in out

img

Po dvadsiatom kole sa Žilinčania s Lažom dohodli na rozviazaní profesionálnej zmluvy.

 V kádri hokejistov MsHK Žilina došlo k pohybu smerom von. V tíme "vlkov" už totiž nebude po vzájomnej dohode pokračovať skúsený útočník Miroslav Lažo. 

Po dvadsiatom kole sa Žilinčania s Lažom dohodli na rozviazaní profesionálnej zmluvy. Hokejový búrlivák odohral v drese žlto-zelených 19 stretnutí, v ktorých bol tretím najproduktívnejším hráčom. Na svoje konto si pripísal 7 gólov a 7 asistencií. Okrem toho stihol nazbierať aj 118 trestných minút.

"S Mirom sme boli dohodnutí, že v prípade inej ponuky, alebo zahraničného angažmánu mu nebudeme brániť v odchode. Keďže hráč dostal nejakú ponuku, reagovali sme formou rozviazania limitovanej zmluvy. Samotný hráč pripustil, že jeho výkonnosť nebola adekvátna tomu, čo sme od neho očakávali my, ale aj on samotný. Žiaľ, v športe je to niekedy tak, že buď klub, alebo hráč majú iné predstavy. Musíme pozerať dopredu, budeme sa snažiť káder doplniť o skúseného hráča," uviedol pre klubový web MsHK športový manažér Dušan Kapusta.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies