Skupina Years & Years predstavili videoklip k singlu Meteorite

NETKY.SK • 29 September 2016, 17:26 • 2 min
Skupina Years & Years predstavili videoklip k singlu Meteorite

BRATISLAVA - Britská elektronická skupina Years & Years zverejnila prostredníctvom služby Youtube videoklip k singlu Meteorite.

slovakia

left justify in out

V novinke možno vidieť tancujúceho frontmana formácie Ollyho Alexandera, ku ktorému sa postupne pridáva čoraz väčšia skupina ľudí. Dvadsaťšesťročný spevák má oblečený svojský odev posiaty 86-tisícami kryštálov. "Je to česť, nasledovať kroky mojich hrdiniek, ako sú napríklad Britney Spears a Beyoncé, a byť ozdobený tisíckami oslňujúcich kryštálov," vyjadril sa hudobník na margo svojho oblečenia.


Meteorite pochádza zo soundtracku romantickej komédie Dieťa Bridget Jonesovej (2016), ktorý sa dostal na trh 16. septembra. Okrem spomínanej skupiny naň prispela aj speváčka Ellie Goulding či interpreti Lily Allen, Ed Sheeran, Jess Glynne, Tiggs Da Author, Annie Lennox a kapely House Of Pain a Sister Sledge.


Skupina Years & Years vznikla v roku 2010 a tvoria ju Angličan Olly Alexander (vokály, klávesy), rodák z Holandska Emre Türkmen (syntetizátor) a Austrálčan Mikey Goldsworthy (basgitara). Na koncertoch ich sprevádza bubeník Dylan Bell. Na konte majú EP nahrávky Traps (2013), Real (2014), Take Shelter (2014), Y & Y (2015).

 

Vlani uviedli na trh debutovú štúdiovku s názvom Communion. V tom istom roku zvíťazili v ankete BBC Sound of 2015, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Ku koncu roka plánujú začať s nahrávaním druhého štúdiového albumu.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies