Skupina Warpaint zmenila termíny koncertov vo Veľkej Británii

NETKY.SK • 2 November 2014, 15:34 • 2 min
Skupina Warpaint zmenila termíny koncertov vo Veľkej Británii

LONDÝN - Americká formácia Warpaint presunula novembrové koncerty vo Veľkej Británii až na marec 2015.

slovakia

left justify in out

Členky skupiny o tom informovali prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Drahí priatelia, fanúšikovia a milovaní, veľmi nás to mrzí, no z rodinných dôvodov musíme zmeniť harmonogram európskeho turné. Ospravedlňujeme sa za všetky problémy a sklamania, ktoré sme týmto rozhodnutím mohli spôsobiť komukoľvek z vás. Úprimne ďakujeme za pochopenie," napísali vo vyhlásení Emily Kokal, Theresa Wayman, Jenny Lee Lindberg a Stella Mozgawa.

 

Ako uviedli, lístky na novembrové koncerty ostávajú aj naďalej v platnosti. Náhradné vystúpenia odohrajú 20. marca v Birminghame, 22. marca v Manchestri, 24. marca v Glasgowe, 25. marca v Gatesheade a 26. marca v Londýne. 

 

Warpaint vznikli v roku 2004. Formácia debutovala v roku 2008 EP Exquisite Corpse, ktoré mixoval bývalý gitarista Red Hot Chili Peppers John Frusciante. O dva roky neskôr vyšiel ich prvý štúdiový album The Fool, na ktorom sa nachádzajú single Undertow a Shadows. Z druhej nahrávky Warpaint (2014), ktorá sa v UK Charte prebojovala do top 10, pochádza napríklad singel Love Is to Die. Kapelu, ktorú nominovali v ankete BBC Sound of 2011, mohli slovenskí fanúšikovia a fanúšičky vidieť a počuť naživo predvlani na trenčianskom festivale Bažant Pohoda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona