Skupina Thirty Seconds To Mars pred koncertom v Bratislave požiadala o zvláštnu vec: Na čo im to bude?

NETKY.SK • 29 August 2018, 09:00 • 2 min
Skupina Thirty Seconds To Mars pred koncertom v Bratislave požiadala o zvláštnu vec: Na čo im to bude?

Už tento piatok vystúpi v našom hlavnom meste obľúbená kapela Thirty Seconds To Mars, prípravy sú preto v plnom prúde. Organizátorov však zaskočila jedna požiadavka, ktorú jej členovia mali.

slovakia

left justify in out

V piatok sa v Bratislave očakáva skutočný ošiaľ. Vystúpiť by tu totiž mala Americká rocková kapela Thirty Seconds To Mars na čele so spevákom Jaredom Letom, ktorého milujú fanúšičky po celom svete. Tak ako každá iná kapela, aj oni majú pred svojím vystúpením rôzne požiadavky, ktoré majú zabezpečiť plynulý chod koncertu aj ich pohodlie.

 

Ako sa vyjadrili samotní organizátori, členovia Thirty Seconds To Mars neboli vo svojich prianiach veľmi nároční. Požiadali len o základné veci a zdravé občerstvenie, no napriek tomu sa tu našlo aj niečo, čo tak trochu prekvapilo. Muzikanti si totiž vypýtali aj o vaňu plnú ľadu!

 

Na čo im táto zvláštna súčasť vybavenia ich šatne bude známe nie je, no PR manažérka Janka Marczellová sa vyjadrila, že to zrejme nejakým spôsobom súvisí so zdravým životným štýlom bratov Letovcov. Podľa všetkého sa teda plánujú otužovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona