Skupina The Beach Boys vystúpi v bratislavskej Inchebe už v júni

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 12:29 • 2 min
Skupina The Beach Boys vystúpi v bratislavskej Inchebe už v júni

BRATISLAVA - Legendárna kalifornská skupina The Beach Boys odštartovala svoje európske turné v majestátnej Rayal Albert Hall v Londýne. Na Slovensko priletia 13. júna 2017 a vystúpia v Incheba Expo Aréne.

slovakia

left justify in out

Do Bratislavy pricestujú spolu so zakladajúcim členom Mikom Lovom a všetci fanúšikovia budú môcť zaspomínať na atmosféru Kalifornie šesťdesiatych rokov, ktorá dodnes evokuje ležérny život na slnkom zaliatych plážach.

 

Americká rock'n'rollová skupina The Beach Boys sa preslávila bezstarostnými piesňami ako Good Vibration, či Surfin' USA. Skupinu založil Brian Wilson spolu s bratmi Carlom a Dennisom, bratrancom Mike Lovom a kamarátom Al Jardinom. Počas krátkeho obdobia sa kapela stala najpopulárnejšou americkou skupinou a vo svetovom meradle sa s ňou mohli porovnávať jedine The Beatles. Ich silnou stránkou boli úžasné melódie a originálne koncipované harmonické vokály, ktorými sa inšpirovali aj iné skupiny. Postupne sa od textov piesní o surfovaní, rýchlych autách a krásnych dievčatách presunuli do pozície predstaviteľov progresívneho pokroku druhej polovice 60. rokov.

 

Do Bratislavy pricestujú okrem zakladajúcich členov Beach Boys ako je Mike Love (spev) a Bruce Johnston (spev / klávesy) aj tieto známe mená: Jeffrey Foskett (gitara / spev), Brian Eichenburger (basová gitara / spev), Tim Bonhomme (klávesy / spev), Jan Cowsill zo skupiny The Cowsills (bicie / spev) a Scott Totten (gitara / spev).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies