Skupina Shelter´s Club odohrá dva koncerty v Londýne

NETKY.SK • 21 Január 2015, 09:15 • 2 min
Skupina Shelter´s Club odohrá dva koncerty v Londýne

BRATISLAVA - Bratislavská rocková kapela Shelter´s Club odohrá tento týždeň dva klubové koncerty v Londýne. Vo štvrtok sa štvorčlenná formácia predstaví v legendárnom The Bedford Club, v sobotu ich anglickí fanúšikovia privítajú zas v klube Proud Camden.

slovakia

left justify in out

Sympatickí hudobníci odohrajú na dvoch koncertoch takmer všetky skladby zo svojho debutového albumu Approved. Okrem piesní Vision, Angel, Posledná, Desire for..., OFY či Sweet Girl v londýnskych kluboch zaznie aj ich zatiaľ posledný singel My Enemy. „Už sa tešíme na koncerty pred zahraničným publikom,“ povedal spevák a zakladateľ kapely Martin Kšiňan v rozhovore pre agentúru SITA. "Boli by sme zároveň veľmi radi, ak by sa nám tento rok podarili aj ďalšie zahraničné vystúpenia, možno aj nejaké letné festivaly. Po londýnskych koncertoch sa chystáme hneď naspäť do štúdia nahrať pár nových vecí," priblížil.

 

Shelter´s Club je hudobný projekt, ktorého korene siahajú do roku 2002. Jeho hlavnou myšlienkou bolo spojiť viacerých úspešných a hudobne vyvážených umelcov s novou nastupujúcou mladou krvou na slovenskej scéne. Táto vízia sa napokon naplnila až s vydaním CD Approved v roku 2011. Na albume svojho času spolupracovalo trinásť rôznych muzikantov na čele s Michalom Kovalčíkom, ktorý sa na ňom podieľal nielen autorsky, ale ho aj celý produkoval. V súčasnosti formáciu Shelter´s Club tvoria štyria hudobníci, medzi nimi basgitarista Marek Mečiar známy aj zo skupiny Indigo Petra Nagya, dlhoročný gitarista Mariána Greksu Peter Bulík, bubeník punkovej úderky Radix Ján Kovár a spevák Martin Kšiňan. 

 

Skupina má okrem albumu Approved, na ktorý naspievala jednu skladbu aj americká speváčka Lillie McCloud, na konte tiež videoklip ku skladbe Autumn Prayer a nedávno zabodovala na bratislavskom koncerte ako predkapela bývalého speváka Iron Maiden Blazea Bayleyho. 

Informácie agentúre SITA poskytol spevák a zakladateľ kapely Martin Kšiňan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies