Skupina Pra3x zverejnila videoklip ku skladbe Pustiny

NETKY.SK • 22 August 2014, 16:12 • 2 min
Skupina Pra3x zverejnila videoklip ku skladbe Pustiny

BRATISLAVA - Slovenská skupina Pra3x, ktorú tvoria rapperi Demo a Spartak, zverejnila prostredníctvom služby Vimeo videoklip ku skladbe Pustiny.

slovakia

left justify in out

Tá je druhým singlom z očakávaného albumu Živá hudba, ktorý formácia z Fiľakova plánuje vydať začiatkom septembra. Videoklip rapperi nakrútili s režisérom Jozefom Filkusom.

 

 

Okrem nakrútenia nového videoklipu Demo a Spartak prezradili aj meno posledného hosťa, ktorý sa na novej štúdiovke objaví. Je ním český rapper Rest. Na albume spolupracovali aj Supa, Boy Wonder, Majself a 3CK. Prvým singlom z albumu sa stala skladba Pár babiek, v ktorej hosťuje Supa. 

 

Formácia Pra3x vznikla v roku 2007 a tvoria ju spomínaní Demo a Spartak. Ich prvým počinom bola demonahrávka Špinavé svedomie (2009), o rok neskôr vydali EP Klenoty. V roku 2011 zaujali albumom Pekne povedané. Demo vydal minulý rok sólové EP Maličkosť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies