Skupina Poetika vydáva singel Za oponou aj s videoklipom

NETKY.SK • 24 Január 2018, 09:50 • 2 min
Skupina Poetika vydáva singel Za oponou aj s videoklipom

BRATISLAVA - Úspešná mladá česká formácia Poetika vydáva štvrtý singel Za oponou, ktorý pochádza z albumu Trinity. "Za oponou nie je klasický love song. Išlo nám skôr o vyjadrenie pocitu odlúčenia.

slovakia

left justify in out

Dúfame, že sa v texte nájdu aj tí, ktorí v dnešnom uponáhľanom období nemôžu svojim najbližším venovať toľko času, koľko by sami chceli," uviedla kapela singel, ku ktorému bol nakrútený aj videoklip.

 

 

Poetika sa za osemnásť mesiacov na scéne českej pop music etablovala ako úspešná kapela mladej generácie, ktorá vydáva hit za hitom, zo všetkých nemožno nespomenúť Zkouším žít a Každou vteřinou. Minulý rok v septembri vydala album Trinity, vypredala Lucerna Music Bar a získala nomináciu na objav roka v ankete Český slavík. Poetiku čaká na jar spoločné turné so spriaznenou českou kapelou Mirai a následne letná sezóna plná vystúpení na študentských majálesoch, mestských slávnostiach či festivaloch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies