Skupina Phoenix predstavila novú skladbu v reklame Calvin Klein

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 15:26 • 2 min
Skupina Phoenix predstavila novú skladbu v reklame Calvin Klein

PARÍŽ - Francúzska rocková kapela Phoenix predstavila novú skladbu k reklame na spodnú bielizeň Calvin Klein. Čiernobiele video režírovala Sofia Coppola, ktorá je manželkou frontmana skupiny Thomasa Marsa.

slovakia

left justify in out

V reklame sa objavili Rashida Jones, Kirsten Dunst či Lauren Hutton. Názov skladby nie je známy, ale ide už o druhú pieseň, ktorú skupina zverejnila. Kártky úryvok z piesne J-Boy predstavili začiatkom marca.

 



Kapela 12. mája odštartuje svetové turné. Po sérii koncertov v Severnej Amerike sa koncom júna presunú do Európy, kde navštívia napríklad aj festival Out of the Woods v rakúskom mestečku Wiesen, Melt! Festival v Berlíne či Rock in Roma v Ríme. Následne sa predstavia v Ázii, a to konkrétne v Indonézii, Japonsku a na Filipínach. V septembri potom absolvujú ešte koncerty v Dubline, Paríži a Londýne.

Skupina Phoenix vznikla v roku 1999 vo Versailles a jej zostavu tvoria Thomas Mars (spev), Deck d'Arcy (basgitara, klávesy), Christian Mazzalai (gitara) a Laurent Brancowitz (gitara, klávesy). Debutovali o rok neskôr albumom United, po ktorom nasledovali štúdiovky Alphabetical (2004), It's Never Been Like That (2006), Wolfgang Amadeus Phoenix (2009) a Bankrupt! (2013). Okrem toho vydali aj dve koncertné nahrávky. Ich najúspešnejšími singlami sú 1901 a Lisztomania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies