Skupina Para odohrá na turné osem koncertov

NETKY.SK • 18 Október 2016, 10:23 • 2 min
Skupina Para odohrá na turné osem koncertov

BRATISLAVA – Skupina Para poteší v októbri a novembri fanúšikov v siedmich slovenských mestách. Žiadne slová iba činy je názov turné, ktoré začnú v Žiline (27.10.), pokračovať budú v Prešove (28.10.), Košiciach (29.10.), Trenčíne (3.11.), Banskej Bystrici (4.11.), Púchove (5.11.) a dvakrát budú koncertovať v Bratislave (10. a 11.11).

slovakia

left justify in out

Na scéne sú 21 rokov, odohrali stovky koncertov a vydali deväť albumov vrátane koncertných záznamov a výberovky k okrúhlemu výročiu. Bratislavská skupina Para má stále chuť tvoriť a vymýšľať nové spolupráce. Dokázala to na festivale Grape 2016 a potvrdiť to chce aj na tomto turné, kde uvedie aj nový dvojsingel Žiadne slová, iba činy/Linda.

 

 

Para mala o niečo pohodovejšie leto ako obyčajne, menej festivalov a viac pokoja na skladanie nových pesničiek. Napriek tomu stihla bratislavská formácia odohrať pár koncertov. Kapela okolo speváka Laskyho má rada nadžánrové spolupráce, experimenty a prekračovanie stereotypných predstáv o rockovej kapele. Na väčšine koncertov vystúpia aj ďalší hostia: Vydrapená Bužírka Punk System, Edo Klena & Klenoty, Bad Karma Boy, Saténové ruky aj Sendreiovci. Odznejú staršie hity, ale aj nové skladby z čerstvej dvojsinglovej platne a pripravovaného siedmeho štúdiového albumu. K novej pesničke Linda už predstavila kapela aj videoklip.

 

Lístky na koncerty sú už v predpredaji v sieti Eventim.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies