Skupina One Direction museli kvôli fanúšikom zmeniť hotel

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 14:15 • 2 min
Skupina One Direction museli kvôli fanúšikom zmeniť hotel

BRATISLAVA - Členovia britsko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction, ktorí v rámci aktuálneho svetového turné Where We Are cestujú po južnej Amerike, sa museli v Peru náhle presťahovať do iného hotela. Ten, v ktorom bývali, totiž obkolesili kričiaci fanúšikovia a fanúšičky, ktorí sa k nim snažili dostať za každú cenu.

slovakia

left justify in out

Malé námestie pre hotelom v meste Cusco údajne zaplnilo približne 250 priaznivcov kapely. Tí čakali, kým sa One Direction vrátia z výletu k starobylej ruine Machu Picchu. Zatarasili prístupovú cestu k hotelu, mávali transparentmi a hlasno kričali. Snažilo sa ich rozptýliť viac ako 25 policajtov, keďže sa im to nepodarilo, odporučili spevákom radšej zmeniť miesto ubytovania. Po noci strávenej v inom hoteli sa kapela následne presunula do Chile, kde ich čakalo ďalšie z vystúpení. 

 

Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj s ďalším albumom Midnight Memories (2013). 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona