Skupina okolo Lintnera postaví kandidáta v boji o šéfa SZĽH

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 13:06 • 2 min
Skupina okolo Lintnera postaví kandidáta v boji o šéfa SZĽH

BRATISLAVA - Do júnových volieb na pozíciu prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) na mimoriadnom kongrese zväzu postaví svojho kandidáta aj skupina okolo Richarda Lintnera, ktorý v júni 2015 neúspešne kandidoval na post šéfa SZĽH v súboji s Igorom Nemečkom.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ však nie je jasné, kto sa bude uchádzať o miesto na čele SZĽH. "Komunikácia o tejto otázke existuje a je veľmi aktívna. Do budúceho štvrtka bude potrebné tieto veci vyriešiť. Potom celý plán prezradíme. Je to vážny proces, preto nebudeme len tak hovoriť o menách. Celá filozofia sa musí detailne pripraviť, ak to má mať zmysel. Kým všetko nie je vyriešené, polemika o menách nie je podstatná. Nejde o to, že niečo tajím. Nerád by som vopred akoby zavádzal. Proces už trvá dlho, hokejové hnutie vie o našich krokoch. Komunikácia a celá príprava neustále prebieha, nič viac netvrdím,“ povedal v piatok popoludní Richard Lintner, ktorý aktuálne šéfuje slovenskej hokejovej Tipsport lige.


Niekdajší obranca slovenskej reprezentácie nevyvrátil ani nepotvrdil svoju opätovnú kandidatúru. Ak by sa o tento post uchádzal a získal ho, musel by sa vzdať pozície generálneho manažéra Pro Hokeja. Vyjadril sa aj k spolupráci s Miroslavom Šatanom, jeho meno pri kandidatúre tiež prichádza do úvahy. "S Mirom komunikujeme a je súčasťou celého procesu," dodal Richard Lintner.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies