Skupina No Name prichádza s novým videoklipom k piesni Sľuby

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 12:33 • 2 min
Skupina No Name prichádza s novým videoklipom k piesni Sľuby

BRATISLAVA - V hlavnej úlohe bubeník Ivan Timko a neznáma kráska z Prahy, to je atmosféra nového videoklipu ku skladbe Sľuby skupiny No Name, ktorý sa po pár týždňoch postprodukčných prác dostáva k fanúšikom skupiny.

slovakia

left justify in out

„Ivan nič nenamietal a zhostil sa svojej úlohy okamžite,” vysvetľuje spevák Igor Timko, „na koncertoch je Ivan za bicími úplne vzadu, nech si ho teda diváci konečne užijú z prvej ruky. Pri nakrúcaní bol absolútne prirodzený a zvládol to bravúrne, naše predstavy splnil nad očakávanie.” Kapela potrebovala do videoklipu osloviť dievča, ktoré bude ochotné sa na malú chvíľu vyzliecť. A tu narazili na problém, jednej to nedovolil priateľ, druhej rodičia, tretia mala príliš veľa tetovania na chrbte. Napokon im zo zapeklitej situácie pomohla kamarátka z Prahy, ktorá si urobila výlet do Košíc a videoklip s kapelou nakrútila. „V tejto piesni sme sa rozhodli zhudobniť poklad slovenského jazyka a tým je slovíčko ľúbiť! Pátral som po inom jazyku, kde by sa tento špecifický stupeň lásky objavil. Ostatné jazyky majú ekvivalent mám ťa rád a milujem ťa, ale ľúbiť sa dá iba v slovenčine,” vysvetľuje Igor Timko výber nového singla z albumu. Režisérskej úlohy sa tento raz zhostili Patrik Pašš a Peter Budinský. „V rámci technológie sme využili pred kamerou nasnímané hrané fragmenty, ktoré sme v ďalšej etape postprodukčne kombinovali do živých sureálnych obrazov, uviedla pre médiá režisérska dvojica. Nový klip si fanúšikovia môžu pozrieť na webovej stránke youtube.com. TASR informovala PR manažérka Lenka Slaná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies