Skupina No Name pokračuje v akustickom turné, stíha aj dobročinné aktivity

NETKY.SK • 13 Január 2015, 12:25 • 2 min
Skupina No Name pokračuje v akustickom turné, stíha aj dobročinné aktivity

BRATISLAVA - Skupina No Name má za sebou úspešné vypredané turné No Name Acoustic Tour 2014. Pre mimoriadny záujem fanúšikov pridala kapela ďalšie koncerty. Akustické prevedenia hitov uvedie na dvoch koncertoch už 23. januára v Bratislave a 7. marca v Košiciach. Predstaví na nich aj úplne novú pieseň z pripravovaného albumu.

slovakia

left justify in out

Frontman kapely Igor Timko má za sebou spoluprácu s maestrom Karlom Gottom s cieľom pomôcť onkologickým pacientom. Líder úspešnej košickej skupiny pokrstil kompiláciu Hit za Hitem 3, ktorej výťažok poputuje na pomoc pacientov s onkologickým ochorením. V rámci tohto projektu sa Igor Timko stretol s Karlom Gottom v ateliéri Sáry Saudkovej a urobili elegantné fotografie.
      

"Akákoľvek pomoc je vždy vďačnou záležitosťou. Toto je už tretia výberovka s cieľom pomôcť dobrej veci, takže poslucháči na podobné projekty reagujú pozitívne," uviedol pre médiá líder kapely. K stretnutiu a spolupráci s Karlom Gottom dodal: "Strávili sme spolu asi pol dňa. Musím povedať, že 'božský Kája' je vtipný a žoviálny. Prebrali sme spolu aj súčasnú hudbu a potešilo ma, že k novým nápadom a výzvam pristupuje aj po toľkých úspešných rokoch stále s rešpektom. Nezaregistroval som ani náznak povýšenia, mám jednoducho pocit, že pán Gott je fajn chlap. Už nejaký čas si vzájomne vymieňame pozitívne reakcie na to, čo robíme. Počas fotenia ma znova 'profesorsky pokarhal', že mu chýba od nás pesnička. Takže uvidíme, je možné, že sa spoločný projekt objaví už na našom novom albume, ktorý vychádza na jeseň 2015." 

      

Líder a spevák skupiny No Name je navyše tvárou ankety o najobľúbenejšieho učiteľa a učiteľku na Slovensku s názvom Zlatý Amos. V upútavke na projekt, ktorého cieľom je najmä popularizácia učiteľov a podpora skvalitňovania vzťahov medzi žiakmi a učiteľmi, vystupuje Igor so žiakmi, ktorých učí. "Už tretí rok som podporovateľom a zároveň tvárou tejto ankety. Učitelia sú základom pre našu budúcnosť, veď čo sa za mladi naučíš..., poznáte to príslovie. Preto sa rád vraciam na miesta, kde som študoval, rád sa vraciam k pedagógom, ktorí ma ovplyvnili, a preto som prijal ponuku stať sa tvárou ankety Zlatý Amos. Navyše aktívne učím, takže som pod drobnohľadom," dodal Igor Timko.
      

TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies