Skupina nezaradených poslancov sa opäť pokúša v parlamente zrušiť FNM

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 19:28 • 2 min
Skupina nezaradených poslancov sa opäť pokúša v parlamente zrušiť FNM

BRATISLAVA - Skupina šiestich nezaradených poslancov, ktorí sú združení v hnutí NOVA, sa opäť pokúša presadiť v parlamente zrušenie Fondu národného majetku (FNM).

slovakia

left justify in out

Hoci im tento návrh už pred niekoľkými mesiacmi plénum neodobrilo, v závere 14. dňa 35. schôdze Národnej rady (NR) SR ho poslancom predstavili opäť.
     

"FNM historicky naplnil svoju úlohu," zdôraznil jeden z predkladateľov návrhu Martin Chren. Zároveň doplnil, že by to nemali byť opoziční poslanci, ktorí predkladajú takýto návrh. Ale naopak, členovia vládnej strany, prípadne samotná vláda, pretože premiér Robert Fico (Smer-SD) to v minulosti sľúbil.
     

V rokovaní budú poslanci pokračovať vo štvrtok 12. júna, diskutovať budú o ďalších neprerokovaných poslaneckých návrhoch. Štvrtok však bude pre poslancov posledným rokovacím dňom aktuálnej schôdze. Deň ukončí tradičná Hodina otázok. Zákonodarcovia sa tak dohodli na poslaneckom grémiu. Podľa dohody všetky neprerokované body presunú na nasledujúcu schôdzu, ktorej začiatok je naplánovaný na 24. júna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies