Skupina mužov zaútočila na ľudí v nákupnom centre nebezpečnou látkou

NETKY.SK • 24 September 2017, 07:23 • 2 min
Skupina mužov zaútočila na ľudí v nákupnom centre nebezpečnou látkou

LONDÝN - Medzi návštevníkmi londýnskeho nákupného strediska Stratford Centre vypukla v sobotu večer panika po tom, ako skupina mužov zaútočila na ľudí zatiaľ neidentifikovanou zdraviu škodlivou látkou.

slovakia

left justify in out

Privolaní zdravotníci ošetrili viacero zranených, celkový počet zasiahnutých osôb je však nejasný, informovala v noci na dnes agentúra DPA.

 

Svedkovia incidentu uviedli, že v priestoroch nákupného centra vypukla hádka, na čo niekoľko mužov postriekalo prítomných ľudí nebezpečnou látkou. Podľa vyjadrenia londýnskej Metropolitnej polície sa nepredpokladá, že by mohlo ísť o teroristický čin.

 

Policajti po uvedenej udalosti, ktorú opisujú ako možný kyselinový útok, zadržali jednu podozrivú osobu. Podľa údajov jedného z pracovníkov záchrannej služby bolo najmenej päť ľudí ošetrených na mieste a troch previezli do nemocnice. Metropolitná polícia informovala o šiestich zranených osobách.

 

Ako v tejto súvislosti pripomenula DPA, v Londýne došlo v ostatných mesiacoch k celému radu útokov s použitím žieravín, a to aj v rámci lúpežných prepadov a rôznych potýčok.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona