Šokujúce VIDEO Skupina mužov v argentínskej TV show sexuálne obťažovala Lionela Messiho

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 17:54 • 2 min
Šokujúce VIDEO Skupina mužov v argentínskej TV show sexuálne obťažovala Lionela Messiho

BUENOS AIRES – Na internete sa objavilo nepochybne jedno z najodpornejších videí, aké ste kedy videli. V istej argentínskej TV show skupina mužov obchytkáva mladého Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Lionel Messi dokázal vo svojom krátkom živote už mnohé mimoriadne veci. V drese Barcelony nastrieľal neuveriteľné množstvo gólov, prekonal väčšinu rekordov a obrancom najlepších tímov sveta sa pred ním trasú kolená. Avšak nič z toho, čo tento geniálny futbalista doteraz dosiahol, vás nebude šokovať tak, ako toto nechutné video.

Na týchto znepokojujúcich záberoch z roku 2006 je vidieť mladého Messiho v istej argentínskej televíznej show. Nie sme si istí myšlienkou tejto relácie, ale jednoznačne ide o najhoršiu a najnechutnejšiu show na svete. V relácii je vidieť skupinu pervezných mužov, ktorí bez okolkov obchytkávajú mladého Messiho na tých najintímnejších miestach.

Už pri Messiho príchode ho prívitala skupina mužov okrem objatia aj tým, že ho chytali za zadok. To čo sa však deje neskôr je až neuveriteľné. Počas rozhovoru ho najprv reportér bez okolkov chytí za rozkrok a neskôr sa naňho vrhne celé skupina pervezných chlapov, ktorí ho sexuálne obťažujú priamo pred kamerami.

V istom momente sa na televíznej obrazovke dokonca objaví nápis: "Je to roztomilý malý chlapec."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies