Skupina Lucie ohlásila 30 Rokov Turné 2016

NETKY.SK • 2 December 2015, 15:13 • 2 min
Skupina Lucie ohlásila 30 Rokov Turné 2016

BRATISLAVA – Známa a úspešná skupina Lucie, ktorá sa minulý rok po desiatich rokoch vrátila na koncertné pódiá a na desiatich vypredaných koncertoch ju videlo viac ako 150.000 fanúšikov, potvrdila koncertné plány i pre nasledujúci rok.

slovakia

left justify in out

V júni a júli 2016 sa Lucie predstaví na troch exkluzívnych koncertoch pod šírim nebom v Čechách a na Morave a jednom halovom koncerte na Slovensku. Začínajú 16. júna v Plzni, 22. júna sa predstavia v Bratislave (Incheba Expo Aréna), 14. júna v Brne a 1. júla v Prahe. Vstupenky v sieťach Ticketpro a Ticketportal.sk sú v predaji od dnešného dňa.

 

Dá sa predpokladať, že kostrou koncertov budú predovšetkým skladby dlhoročnej a úspešnej kariéry najznámejšej českej skupiny a množstvo narodeninových prekvapení. Lucie a jej tím v tomto čase pracuje na vizuálnej a zvukovej podobe týchto koncertov.

 

Sériou československých koncertov oslávi kapela 30. výročie od svojho prvého koncertného vystúpenia. Darčeky však budú rozdávať páni Koller, Kodym. P.B.Ch. a Dvořák. Hneď prvý darček, ktorý pripravili, má podobu úplne nového videoklipu.

 

 

K novému videu skupina uvádza: „Nakrúcať klip po toľkých rokoch bolo pre nás veľmi zaujímavé. Zverili sme sa do rúk skúsených profesionálov, nakrúcanie sme si užívali a s výsledkom sme spokojní. Pevne veríme, že spokojní budú i naši fanúšikovia. Všetkým odporúčame pozrieť si video až do úplného konca. Tešíme sa na skoré stretnutie s vami.“

 

Skupina Lucie v pôvodnej a najznámejšej zostave David Koller, Róbert Kodym, P.B.Ch a Michal Dvořák práve v týchto dňoch pracuje na prípravách koncertov, počas ktorých opäť vrátia na koncertné pódiá svoje najväčšie hity. Lucie vstúpila na českú hudobnú scénu v roku 1988, viac-menej bola založená o dva roky skôr, kedy odohrala svoj úplne prvý koncert. Prvá sólová platňa bola s rovnakým názvom Lucie z roku 1990, posledným pôvodným albumom je Dobrá kočka, která nemlsá z roku 2002.

 

Lucie, naposledy držiteľ titulov interpret, skupina a album dvadsaťročia vyhlásenia hudobných cien Anděl, v minulosti tiež víťaz Českého slávika v rokoch 1999 až 2002, je pojmom českej hudobnej scény. So všetkými svojimi tromi štúdiovými nahrávkami porazila magickú hranicu 100.000 predaných nosičov a získala Diamantovú platňu. Celkovo skupina predala viac ako milión hudobných nosičov. Ich minuloročné turné bolo divácky veľmi úspešné. Všetky koncerty boli vypredané a Lucie sa zároveň stala prvou skupinou v histórii, ktorá trikrát po sebe vypredala pražskú O2 arénu.,

 

Skupina Lucie nedávno podpísala so spoločnosťou Live Nation Česká republika zmluvu o exkluzívnom zastupovaní. Popredná spoločnosť v oblasti živej zábavy tak zastupuje a organizuje koncerty tejto legende českej populárnej hudby. TASR informovala Lenka Slaná, PR manažérka slovenského koncertu skupiny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona