Skupina KKCG českého miliardára Komárka chce získať tureckú lotériu

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 16:04 • 2 min
Skupina KKCG českého miliardára Komárka chce získať tureckú lotériu

PRAHA - Skupina KKCG, ktorá patrí miliardárovi Karlovi Komárkovi, má záujem o tureckú lotériu. Spolu s partnermi GTECH a Emma Capital sa zúčastňuje na predaji licencie na prevádzkovanie národnej lotérie Milli Piyango. Skupina to oznámila v tlačovej správe. Informoval o tom server iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

KKCG vlastní v Česku lotériovú spoločnosť Sazka a spoločne s firmou Emma a ďalšími investormi vlastní kontrolný podiel v gréckej lotériovej spoločnosti OPAP. Skupina GTECH je jedným z najväčších prevádzkovateľov lotérií a lotériových terminálov na svete.

 

Lotériový biznis je podľa Pavla Šarocha z investičnej skupiny KKCG jednou zo strategických oblastí, v ktorej KKCG realizuje dlhodobé investície. Ako uviedol, v tureckej lotérii Milli Piyango vidia veľmi zaujímavú investičnú príležitosť, najmä vďaka vysokému potenciálu na rast a expanziu lotériových hier na tureckom trhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies