Skupina Kiss nevystúpi na Jacksonovom spomienkovom koncerte

NETKY.SK • 17 August 2011, 10:51 • 2 min
Skupina Kiss nevystúpi na Jacksonovom spomienkovom koncerte

Skupina Kiss nevystúpi na Jacksonovom spomienkovom koncerte - Kultúra Organizátori plánovaného spomienkového koncertu na počesť zosnulého Michaela Jacksona odvolali z programu americkú rockovú skupinu Kiss. Global Live Events v utorok oznámili, že skupina

slovakia

left justify in out

img

Organizátori plánovaného spomienkového koncertu na počesť zosnulého Michaela Jacksona odvolali z programu americkú rockovú skupinu Kiss.
      Global Live Events v utorok oznámili, že skupina Kiss na koncerte nevystúpi po tom, ako ich fanúšikovia a médiá upozornili na basistu Gene Simmonsa. Ten vyjadril v uplynulých rokoch presvedčenie, že Michael Jackson zneužíval deti.
      Spevák bol zbavený tohto obvinenia po procese v Kalifornii v roku 2005.
      Zrušenie ohlásenej účasti skupiny Kiss je ďalšou z kontroverzií okolo koncertu, ktorý podporila Jacksonova matka a niektorí z jeho súrodencov, proti akcii sa však postavili jeho bratia Jermaine a Randy.
      Jacksonovi fanúšikovi protestovali proti cene lístkov koncertu, zloženiu jeho účinkujúcich aj miestu jeho konania, odkedy bol koncert minulý mesiac ohlásený.
      Po odvolaní účasti skupiny Kiss zostávajú hlavnými hviezdami koncertu veterán legendárnej nahrávacej spoločnosti Motown Smokey Robinson, Christina Aquilerová a raper Cee Lo Green.
      Koncert sa má uskutočniť 8. októbra v britskom Cardiffe. Októbrový koncert na počesť Michaela Jacksona nasleduje po neúspešnom pokuse Jermaina Jacksona zorganizovať podobný koncert vo Viedni v roku 2009, krátko po tragickej smrti jeho brata v Los Angeles 25. júna toho roku.
Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies