Skupina Fragile bude predskokanom bratislavského koncertu amerických Take 6

NETKY.SK • 22 September 2014, 19:16 • 2 min
Skupina Fragile bude predskokanom bratislavského koncertu amerických Take 6

BRATISLAVA - Známa slovenská a cappella formácia Fragile bude predskokanom bratislavského vystúpenia americkej formácie Take 6, ktoré sa v Istropolise uskutoční 1. decembra. Koncert bude spojením najlepšej slovenskej a najlepšej svetovej a cappella skupiny.

slovakia

left justify in out

Take 6 spolupracovali počas svojho účinkovania s takými hviezdami ako Whitney Houston, Stevie Wonder, Quincy Jones, Ray Charles a mnohými ďalšími, na svojom konte majú už desať cien prestížnej Grammy. 
     

Na scéne sú Take 6 už takmer 35 rokov a líder Fragile Braňo Kostka sa už nevie dočkať stretnutia s nimi. „Bude to pre nás obrovský zážitok, vôbec byť na tomto koncerte. Tak ako vzhliada každé dieťa, ktoré včera začalo s tenisom k Federerovi, každý 'itečkár' k Stevovi Jobsovi, my vzhliadame v tomto našom vokálnom snažení ku skupine Take 6. Oni držia zástavu tohto žánru úplne najvyššie a pre nás to bude obrovským sviatkom.“
     

Fragile tento rok oslavujú desať rokov svojho pôsobenia na hudobnej scéne a v súčasnosti koncertujú aj s Richardom Müllerom. A spojenie Fragile s Take 6 ich čaká práve po skončení turné s Richardom. „Po náročnom roku a desiatich rokoch poctivej práce to bude veľkou odmenou. Keby aj niekto nepoznal skupinu Take 6, ktokoľvek sa rozhodne na ten koncert ísť, bude z neho odchádzať s pocitom, že bol v ten večer v správny čas na tom správnom mieste. A to je to, prečo to všetko robíme. Aby mal človek čo najčastejšie tento pocit,“ dodal Kostka.
     

Decembrový koncert Take 6 bude jediným koncertom tejto fenomenálnej kapely na Slovensku. TASR informoval Dodo Mikláš zo spoločnosti Acces Production.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies