Skupina Fifth Harmony vydá nový album 27. mája

NETKY.SK • 23 Apríl 2016, 18:12 • 2 min
Skupina Fifth Harmony vydá nový album 27. mája

BRATISLAVA - Americká dievčenská skupina Fifth Harmony vydá 27. mája nový album. Predstavenie novinky s názvom 7/27 sa tak posunulo o týždeň neskôr, keďže pôvodné vydanie bolo naplánované na 20. mája. Päťčlenná formácia zmenu vydania vysvetlila prostredníctvom videa zverejnenom na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

slovakia

left justify in out

"Číslo 27, ako ste už pravdepodobne zistili, je pre nás veľmi dôležité. Znamená mnoho rozdielnych vecí," uviedla vo videu 19-ročná Lauren Jauregui. Ako ďalej prezradila, skupina chcela spomínané číslo zakomponovať aj do dátumu vydania novinky a práve preto sa rozhodli počkať o týždeň dlhšie. Z pripravovanej štúdiovky dosiaľ fanúšikom a fanúšičkám predstavili skladbu Work from Home, ktorá vznikla v spolupráci s rapperom Ty Dolla Signom, a pieseň The Life. Tracklist nahrávky zatiaľ nie je známy.


Formácia Fifth Harmony má na konte jeden štúdiový album s názvom Reflection (2015). Okrem spomínanej Lauren Jauregui sú jej členkami Ally Brooke, Normani Kordei, Camila Cabello a Dinah Jane. Skupina sa preslávila v americkej verzii súťaže The X Factor, kde v roku 2012 skončili na tretej priečke.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies