Skupina Desmod vyráža na Molekuly zvuku tour 2017

NETKY.SK • 28 September 2017, 14:35 • 2 min
Skupina Desmod vyráža na Molekuly zvuku tour 2017

BRATISLAVA – Slovenská skupina Desmod vyráža začiatkom októbra na Molekuly zvuku tour 2017, v rámci ktorého predstaví skladby z novej štúdiovky Molekuly zvuku (2017).

slovakia

left justify in out

Turné bude rozdelené na českú a slovenskú časť. Na českých koncertoch bude Desmodu robiť predskokana kapela Levitate a na Slovensku kapela Jelen, s ktorou nahrali na nový album i spoločný duet Plný dom. Prípravy turné sú v tejto chvíli už v plnom prúde. "Musí to byť pekné nielen pre uši, ale aj pre oči,“ poznamenal spevák a líder kapely Mário „Kuly“ Kollár.

Album Molekuly zvuku kapela zverejnila pre svojich fanúšikov a fanúšičky online a celkom zadarmo. "Pristúpili sme k takémuto netradičnému kroku. Povedali sme si, že keďže si album vydávame sami, nebudeme si dokazovať, kto koľko predá nosičov. A tak sme ho fanúšikom ponúkli zadarmo, nech si ho napočúvajú a nech ho majú kedykoľvek po ruke, či už v telefóne, v tablete alebo na počítači,“ vysvetlil Kuly.

Novinku predstavili po šiestich rokoch a prinášajú na nej spolu jedenásť pesničiek. Na tvorbe albumu sa podieľali všetci členovia kapely, o texty piesní sa postarali Kuly, Vlado Krausz a producent albumu Martin Cibulka.

Kapela Desmod vznikla v roku 1996 v Nitre ako metalová formácia. Debutový album 001 sa na pulty predajní dostal v roku 2000, keď nakrútili aj prvý videoklip k skladbe Je mi fajn. Už o rok neskôr vydali ďalšiu štúdiovku Mám chuť, no veľké hity To nie je možné, Hemeroidy a Posledná pochádzajú až z úspešnej tretej nahrávky Derylov svet (2003).

 

Niekoľkonásobní držitelia Zlatého slávika vydali aj nahrávky Skupinová terapia (2004), Uhol pohľadu (2006), Kyvadlo (2007), Vitajte na konci sveta (2010) či Iný Rozmer (2011).

Termíny koncertov Molekuly zvuku tour 2017:

5. októbra – Sono centrum, Brno
6. októbra - Žlutý pes, Pardubice
7. októbra - Společenský dům, Prostějov
9. októbra - Lucerna Music Club, Praha
12. októbra - Garage Music Club, Ostrava
13. októbra - Masters Of Rock Café, Zlín
20. októbra - Klub Slávie, České Budějovice
21. októbra - Kofola Music Club, Krnov
27. októbra - Chemkostav Aréna, Michalovce
28. októbra - Angels Aréna, Košice
3. novembra – Športová hala, Hnúšťa
4. novembra – Športová hala Koniareň, Ružomberok
7. novembra – Športová hala Dukla, Banská Bystrica
8. novembra – Športová hala Podháj, Martin
17. novembra – Športová hala Milénium, Nové Zámky

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies