Skupina Desmod má historicky prvý vinyl; sú na ňom Molekuly zvuku

NETKY.SK • 19 December 2017, 19:49 • 2 min
Skupina Desmod má historicky prvý vinyl; sú na ňom Molekuly zvuku

BRATISLAVA - Vo svete bežná vec sa pomaly udomácňuje aj na slovenskej hudobnej scéne. Vinylová platňa sa stáva súčasťou kvalitnej diskografie a takú má už aj kapela Desmod.

slovakia

left justify in out

Molekuly zvuku, ostatný album skupiny Desmod, ktorý vyšiel v októbri, sa pred pár dňami dočkal svojej vinylovej podoby. „Veľmi sa z toho tešíme. LP platňa, to je ako návrat do minulosti, ale dnes medzi hudobnými fajnšmekrami obľúbený, takže sme splnili sen nielen sebe, ale verím, že aj našim fanúšikom,“ netajil radosť z vinylu Molekuly zvuku líder Desmodu Mário Kuly Kollár.

 

On sám vôbec nepredpokladal, že lisovanie platní sa stihne ukončiť pred Vianocami. „Neplánovali sme to ako vianočný darček, ale minimálne pre nás to je normálne priam veľkodar,“ dodal s úsmevom. K dispozícii fanúšikom je aj limitovaná 100-kusová edícia platne, vlastnoručne očíslovaná a podpísaná všetkými členmi Desmodu.

 

Príbeh albumu Molekuly zvuku sa však vinylom nekončí. Kapela sa rozhodla na budúci rok nadviazať na úspešné jesenné turné k novinke a na marec ohlásila tri špeciálne koncerty v rámci Molekuly zvuku Tour 2018 -  v Nitre 3. marca, Bratislave a Trenčíne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies